Kanske har du testat att lägga om din kost förut, kanske till och med många gånger tidigare? Visst kan du fundera på varför du ganska snabbt kom tillbaka i gamla vanor igen men vi har en bättre idé. Lägg inte tid på det som varit och tänk i stället framåt. För visst har du redan bestämt dig? Det finns många olika anledningar till förändring men vi tror att hälsan är det ända som verkligen spelar någon roll när allt ställs på sin spets och kanske är det just därför den är en så stark motivation. Det här var våra första trevande steg vid vårt uppvaknande, känslan av mersmak kom redan vid punkt 1…..

  1. Starta dagen med en grön smoothie, varje dag.
  2. Börja läsa på. Läs & Lyssna- tips hittar ni i vårt inlägg ”Plugga på- Motivator nr 1”
  3. Experimentera fram en ingefärablandning. En shot om dagen- är bra för dagen!
  4. Sluta ät bröd & pasta. Det finns inga genvägar runt detta, så är det bara. Men vi lovar, du kommer inte ångra dig
  5. Lär dig baka Chokladbollar på dadlar, med dessa i din frys kommer du aldrig sakna sockret

Ett, två, tre, Köööööör så det ryker!